"Meniul perfect la un restaurant ar trebui să conţină un preparat şi în asocierea lui un minim de 3-4 vinuri. La fiecare alt preparat încă 3-4 vinuri. în unele ţări se folosesc chiar şi 6 vinuri. Merge şi un vin scump iar în spate să fie 2-3 accesibile", a declarat preşedintele Organizaţiei Somelierilor din România, Marian Timofti.
El a lăudat apoi producţiile locale susţinând că "prin vinurile sale de o calitate tot mai bună România începe să redevină un concurent serios pe piaţa internaţională".
Detalii vedeţi AICI

Telefon: +40723390003
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
TITLUL PROIECTULUI INVESTIȚII PENTRU DIGITALIZAREA…
COMUNICAT DE PRESA Martie 2025 AS MEDIA SRL…
Tot mai mulți români caută zboruri fără o destinaț…
Primele zile de toamna aduc si primele rezerva…
București, septembrie 2025 – În întreaga Europă, t…
Toată bursa pariurilor a sărit în aer joi la prânz…
La scurt timp după ce mitropolitul Moldove…
Mare minune de Sfânta Parascheva - s-a lungit…