"Meniul perfect la un restaurant ar trebui să conţină un preparat şi în asocierea lui un minim de 3-4 vinuri. La fiecare alt preparat încă 3-4 vinuri. în unele ţări se folosesc chiar şi 6 vinuri. Merge şi un vin scump iar în spate să fie 2-3 accesibile", a declarat preşedintele Organizaţiei Somelierilor din România, Marian Timofti.


El a lăudat apoi producţiile locale susţinând că "prin vinurile sale de o calitate tot mai bună România începe să redevină un concurent serios pe piaţa internaţională".

Detalii vedeţi AICI

Nu mai aveti dreptul de a comenta pe aceast site.

Citeste mai multe articole din: VEDETE

Contacteaza-ne

Telefon: +40723390003

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Despre Proiect

Ultimele Articole

Bagaju' si Peisaju'

Secretele Iasului

Iaşul vechi

RokGallery module Iaşul vechi (id=174) does not have a gallery selected